MEDIA
BLÅKLÄDER NIEUWS

BLÅKLÄDER WORKWEAR OPENT NIEUWE HYPERMODERNE SCHOENENFABRIEK IN SRI LANKA

In 2020 lanceerde het Zweedse Blåkläder Workwear een geheel nieuwe collectie ergonomische veiligheidsschoenen die onmiddellijk een groot succes werd. Blåkläder wilde echter alle kennis en knowhow over veiligheidsschoeisel in huis halen en daarmee volledige controle over de productie tot in het kleinste detail. Daarom is de keuze gemaakt om de volledige productie onder te brengen in een volledig nieuwe Blåkläder-fabriek in Sri Lanka die zich volledig richt op veiligheidsschoeisel.

BLÅKLÄDER TITEL PARTNER BELGIAN DARTS OPEN

Blåkläder wordt voor minstens twee jaar titel partner van het grootste internationale dartstoernooi van België: Belgian Darts Open! Na de succesvolle editie van dit jaar, zetten we in 2023 én 2024 opnieuw in op dit geweldig toernooi én gaan we dus zelfs een stapje verder als titel partner.

BLÅKLÄDER BREIDT OVEREENKOMST MET JYSK UIT

Al enkele jaren dragen 1.000 medewerkers in de Deense distributiecentra van JYSK werkkleding van Blåkläder. Nu is deze overeenkomst verder uitgebreid en omvat nu ook Bulgarije, Polen, Hongarije en Duitsland, waardoor het totale aantal in Europa op acht JYSK-distributiecentra komt.

BLÅKLÄDER BREIDT HOOFDKANTOOR UIT

Blåkläder, één van Europa’s grootste producenten van werkkleding, blijft fors investeren. Onlangs werd de eerste steen gelegd voor de totale 7.400 vierkante meter aan uitbreiding van het hoofdkantoor van het bedrijf in Svenljunga, een investering die ongeveer 10 miljoen EUR gaat kosten.

Blåkläder Hoofdkantoor

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen

Openingstijden

MA - DO: 08u30 - 17u00

VRIJDAG: 08u30 - 15u00

ZA - ZO: GESLOTEN

Bezoekadres

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen

© 2023 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.