WERKEN VOORBLÅKLÄDER


WIL JE DEEL UITMAKEN VAN EEN GEWELDIG TEAM?

Kom bij ons werken! Blåkläder is een bedrijf dat, met onze lokale touch, een lange weg heeft afgelegd om de grote wereld van werkkleding over te nemen. We zijn een internationaal hechte groep van ongeveer 350 familieleden in 16 verschillende landen die diversiteit, bedrijfscultuur, duurzaamheid en kwaliteit bij alles wat we doen bovenaan de prioriteitenlijst plaatsen.

In de afgelopen tien jaar hebben we onze omzet verdrievoudigd en het einde is nog niet in zicht. Vanuit ons hoofdkantoor in Svenljunga (Zweden) doen we alles van productontwikkeling, logistiek en opslag tot marketing. Grote delen van ons totale assortiment worden geproduceerd in onze fabrieken in Azië, waar we trots op zijn omdat we goed inzicht en impact hebben in onze hele waardeketen.

Blåkläder is een vooruitstrevend en ondernemend bedrijf met een familiegevoel. Bij ons heb je alle gelegenheid om je te ontwikkelen zover je wilt met de vaardigheden en die je hebt.

We heten je graag welkom bij Blåkläder! Maak deel uit van iets geweldigs!MEER DAN EEN JOB

Bij Blåkläder zijn we er volledig van overtuigd dat alles met elkaar verbonden is. Bij een goed privé-leven hoort een uitdagend en inspirerende job. Daarom investeren we in het welzijn van onze medewerkers en geven we ze alle kansen om voor zichzelf te zorgen.

Werken bij Blåkläder is meer dan alleen een job. Hier zorgen we voor onszelf en voor elkaar.


CUSTOMER SERVICE / E-COMMERCE AGENT Solliciteer nu!


WIJ ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR NIEUWE PERSONALITIES!

Kun je geen vacature vinden die bij je past, of hebben wij er momenteel geen? Dien dan een spontane sollicitatie in, zodat we je snel kunnen contacteren wanneer er een job in jouw vakgebied beschikbaar komt!

TELEFOON:

0032 (0)15 64 10 60

FAX:

0032 (0)15 64 10 69

Blåkläder Hoofdkantoor

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 08.30 - 17.00

Vrijdag: 08.30 - 15.00

Zaterdag en zondag gesloten

Bezoekadres

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen


© 2021 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.