WAAROM KIEZEN VOOR BLÅKLÄDER?

Onze wortels liggen diep in het hart van de Zweedse textielindustrie. Blåkläder heeft een lange en trotse geschiedenis in het produceren van werkkleding. Met meer dan 60 jaar ervaring in de sector heeft het familiebedrijf een grondige kennis van het produceren van kwaliteitsvolle kleding.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD & DUURZAAM PRODUCEREN

Duurzaamheid zit in het DNA van Blåkläder. Daarom zijn we bijzonder trots dat onze fabrieken in Myanmar de LEED Platinum-status hebben gekregen, de hoogste classificatie in de LEED Green Building Certification voor ecologisch duurzame gebouwen. Maar bij Blåkläder gaat duurzaamheid om meer dan om milieukwesties. Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid is wat ons echt definieert. Wij zien veilige werkgelegenheid, toegang tot gezondheidszorg en langdurige ondersteuning van de gemeenschappen waarin wij actief zijn van het grootste belang.


ONGEËVENAARDE KWALITEIT EN LEVENSLANGE GARANTIE OP ONZE NADEN

Van onze werkkleding is bekend dat ze lang meegaan en presteren in de zwaarste omstandigheden, en dat is iets waar we heel trots op zijn. Duurzame kleding ontwikkelen is altijd de standaard geweest voor Blåkläder. Dit weerspiegelt in ons sterk geloof in onze producten, evenals onze belofte aan de klant dat de naden niet zullen breken totdat de kleding versleten is.


VOLLEDIG GECONTROLEERDE EN TRANSPARANTE WAARDEKETEN

Een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde leveranciers vormt de basis voor een hoge mate van transparantie en controle in supply chain. We werken nauw samen met onze partners en leveranciers om onze wereldwijde voetafdruk te verkleinen, duurzamere energie te gebruiken en efficiënter om te gaan met hulpbronnen. Met langdurige leveranciersrelaties kunnen we ervoor zorgen dat onze supply chain zo open en transparant mogelijk is. We vinken hiermee niet alleen vakjes aan maar denken ook buiten de vakjes.

KORTE EN EFFECTIEVE SUPPLY CHAIN

We houden het aantal partners in onze supply chain tot een minimum. We durven te zeggen dat de sleutel tot een duurzame supply chain is om nauwe relaties met alle leveranciers te hebben. Een beperkt aantal geselecteerde leveranciers is ook de basis voor een hoge transparantie in de supply chain. Het totale aantal leveranciers is minder dan 100 partners. In onze branche is het niet ongewoon dat bedrijven er 5-10 keer zoveel hebben. Uit ons oogpunt is hoe minder hoe beter echter het beste in dit opzicht.

Ben je een middelgrote tot grote onderneming?Maak je persoonlijke webshop aan!

Door je aankopen online te doen in onze webshop op maat krijg je als bedrijf meer controle over zowel kosten, voorraad en leveringen. Lees hier alles over hoe het werkt.

VOOR HARDWERKENDE VROUWEN

Hoewel de sector al lang wordt gedomineerd door mannen, is er geen twijfel mogelijk dat vrouwen meer hun weg vinden en recht hebben op dezelfde keuzes met betrekking tot werkkleding. Daarom kunnen we met trots stellen dat we sinds enkele jaren complete damescollecties aanbieden in alle beroepscategorieën. Nog meer, we hebben zelfs zwangerschapswerkbroeken.


ONVERMOEIBARE PRODUCTONTWIKKELING – MET ONZE DRAGERS

In Blåkläder’s eigen afdeling productontwikkeling gaan we steeds volle gas. In de afgelopen jaren hebben 800 nieuwe producten het daglicht gezien en is het totale aantal artikelen in voorraad gestegen naar 20.000 modellen.

Dit hadden we echter nooit alleen kunnen doen. De belangrijkste feedback krijgen we van de dragers van onze producten en ze zijn steeds vriendelijk genoeg om ons hierbij te helpen.


"Bij NCC waarderen we het dat Blåkläder altijd blijft zoeken naar betere oplossingen zonder hun standaard van kwaliteit, functie, design en duurzaamheid uit het oog te verliezen. Dit biedt ons zowel innovatie als veiligheid."

- Lene Kiil, Contract Manager bij NCC

  


HIGHLIGHT JE BEDRIJF MET VALUE ADDED SERVICES

Een vakman linkt zijn naam graag aan professionele werkkleding. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfsnaam niet ontbreekt door je logo op de kleding te borduren of te bedrukken in onze eigen afdeling.

Andere Value Added Services (VAS) omvatten onder andere aanpassingen op maat zoals het verlengen of inkorten van broeken, toevoegen van reflecterende banden, persoonlijke verpakken en meer. Vraag tijdig ons advies.


GEAVANCEERDE WAREHOUSING EN TORENHOOG SERVICE LEVEL

Met ongeveer 3 miljoen producten op voorraad, verdeeld over 18.000 verschillende modellen en een eeuwige stroom aan bestellingen van over de hele wereld, is het een helse uitdaging om de logistiek te organiseren. Maar maak je geen zorgen, wij en onze robotvrienden hebben dit onder controle.

Dankzij onze geavanceerde en volledig geautomatiseerde logistieke oplossing, genaamd AutoStore, verwerkt het systeem ongeveer 20.000 bestellingen per dag. Dit aantal kan zelfs oplopen tot 35.000 tijdens het hoogseizoen. En alsof dit nog niet genoeg is, leveren we alles met een service level van 97%. Cijfers die boekdelen spreken, en meer.


WE HELPEN JE GRAAG

Laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte werkkleding. We hebben de belangrijkste zaken samengevat in onze handige handleidingen en how-to video’s.

LEES MEER

HEB JE VRAGEN?

Aarzel niet en neem contact met ons op. We willen ze graag beantwoorden.

CONTACT

VIND EEN DEALER

Met meer dan 5.000 Blåkläder dealers over de hele wereld, kunnen wij je verzekeren dat je er één bij jouw in de buurt zult vinden.

MEER INFO
Blåkläder Hoofdkantoor

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 08.30 - 17.00

Vrijdag: 08.30 - 15.00

Zaterdag en zondag gesloten

Bezoekadres

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen


© 2022 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.