poster

WAAROM KLEDEN ALS EEN AMATEUR WANNEER JE WERKT ALS EEN PROF?

Laten we eerlijk zijn: we beoordelen elkaar op het uiterlijk van de kleding die we dragen. Het maakt niet uit of je een manager, profvoetballer of loodgieter bent – je moet er op je werk op z’n best uitzien.

Je werkkleding zegt veel over wie je bent – zowel als professional als bedrijf. Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om gezien te worden. Het is de missie van Blåkläder om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd, met een verzorgd uiterlijk en duurzame werkkleding die bovendien functioneel en comfortabel is.

AMBACHT

Een vakmens heeft kleding nodig waar men zich goed in kan voelen, maar ook het werk gemakkelijker kan maken en die lang(er) meegaat. Vind hier de juiste werkkleding.

SERVICE & INDUSTRIE

Werk in de Service- of Industriesector vereist een goede bewegingsvrijheid en kleding die gemakkelijk aan te trekken is met discrete functies. Vind hier kleding die bij je past.

UNITE

Om uw bedrijf nóg professioneler te maken, is het belangrijk dat je team goed voor de dag komt met kwaliteitsvolle uniforme werkkleding. Ontdek de Unite-collectie.

SCHILDERS

Schilderen vraagt werk​​kleding met veel bewegingsvrijheid, maar ook specifieke voorkeuren qua design en functionaliteit. Vergis je niet met Blåkläder’s schilderskleding.

HIGH VIS

Veiligheid eerst! Goed beschermd zijn betekent duidelijk zichtbaar zijn voor anderen met High Vis werkkleding.

VLAMVERTRAGEND

Bij risicovolle jobs is hoogwaardige werkkleding die aan de vereiste normen voldoet essentieel om uw lichaam goed te beschermen.

JOUW PERSOONLIJKEWEBSHOP OP MAATLEES MEER

WE HELPEN JE GRAAG

Laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte werkkleding. We hebben de belangrijkste zaken samengevat in onze handige handleidingen en how-to video’s.

HEB JE VRAGEN?

Aarzel niet en neem contact met ons op. We willen ze graag beantwoorden.

VIND EEN DEALER

Met meer dan 5.000 Blåkläder dealers over de hele wereld, kunnen wij je verzekeren dat je er één bij jouw in de buurt zult vinden.

Blåkläder Hoofdkantoor

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen

Opening Hours

Maandag t/m donderdag: 08.30 - 17.00

Vrijdag: 08.30 - 15.00

Zaterdag en zondag gesloten

Visiting Address

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen

© 2023