poster
SCHOENENGIDS

WAAROM IS HET BELANGRIJK OM VEILIGHEIDSSCHOENEN TE DRAGEN?   

GEEF OM JE VOETEN! 
Wereldwijd hebben werknemers in alle beroepen elke dag hetzelfde probleem: slechte ergonomische schoenen die blessures en langdurige problemen aan de rug of het onderlichaam veroorzaken. Dit is iets waar we bij Blåkläder een einde aan willen maken. 


Dankzij het zorgvuldig ontwikkelen en evalueren van elk onderdeel, voldoet onze collectie werkschoenen aan dezelfde hoge normen en eisen zoals onze kwalitatieve werkkleding. De werkschoenen werden vanaf nul opnieuw ontwikkeld en met onze eigen leest hebben we volledige controle over hoe ze worden gemaakt. 

We willen dat onze veiligheidsschoenen beschermen tegen meer dan scherpe spijkers, ongelijke oppervlakken en externe schokken. Het moet langdurige fysieke problemen verlichten en elimineren en ervoor zorgen dat je ook na het werk kunt blijven gaan. 

Samen met de orthopedische ingenieurs van Camp Pro, één van de toonaangevende orthopedische klinieken in Scandinavië, hebben we een voetbasis ontwikkeld dat de dragers stabiliteit, goede integratie met de schoen en behoud van dynamiek bij iedere stap geeft. Dit om aandoeningen die het hele lichaam kunnen treffen te voorkomen of te verlichten, zoals knie- en heupproblemen, hielspoor, lage rugpijn en ontstekingen.   

Dus alsjeblieft, geef om je voeten. Het geeft je de mogelijkheid om harder en langer pijnvrij te werken en te blijven genieten van het leven. 


PERFECTE ERGONOMIE GEEFT ELKE DAG STABIELE VOETEN. 

DIT IS HOE WE HET DOEN. 

DRUKVERDELING OVER GROTER CONTACTOPPERVLAK 
Het voetbed is zo ontworpen dat de voet een zo groot mogelijk contactoppervlak heeft en zo goed mogelijk geïntegreerd wordt met de schoen. Dit verdeelt de belasting over de voet, zorgt voor ondersteuning en voorkomt blessures door overbelasting. 

STABILISERING EN DYNAMIEK BIJ ELKE STAP 
Het voetbed is zo ontworpen om tijdens elke stap, van het landen van de hiel, via de afwikkelfase tot de afzetfase, voor dynamiek en stabiliteit te zorgen. Deze hele beweging is geoptimaliseerd door orthopedische ingenieurs van Camp Pro. 

DE NATUURLIJKE SCHOKDEMPING BEHOUDEN 
De voet heeft van nature een superieure schokdemping. Deze wil je niet belemmeren, maar juist behouden. Met een goed gekozen schokdempend materiaal neemt het comfort toe en neemt de schokabsorptie van andere delen van het lichaam af.

BEKIJK ONZE VOLLEDIGESCHOENEN COLLECTIE!

Blåkläder Hoofdkantoor

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen

Opening hours

MA - DO: 08u30 - 17u00

VRIJDAG: 08u30 - 15u00

ZA - ZO: GESLOTEN

Bezoekadres

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen

© 2024 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.