poster

BLÅKLÄDER TITEL PARTNER BELGIAN DARTS OPEN

Blåkläder, één van Europa’s toonaangevende fabrikanten van werkkleding, wordt voor minstens twee jaar titel partner van het grootste internationale dartstornooi van België. De Blåkläder Darts Open is de nieuwe naam van de Belgian Darts Open. De tweede editie van het tornooi vindt plaats van 5 tot 7 mei 2023 in de Oktoberhallen te Wieze.

“Iedereen kent vandaag wel enkele topdarters. Maar wist je wat hun beroep was voor ze dartsprof werden? Wereldkampioen Peter Wrights was bouwvakker, de Nederlandse wereldtopper Michael Van Gerwen was tegelzetter en onze eigen Belgische nummer 1 Dimitri Van Den Bergh was lifttechnicus. En zo kunnen we nog een heel eind doorgaan.” Zegt Mathew Vandorpe, Managing Director Benelux & UK. “Met deze samenwerking zitten we dus meteen in de juiste doelgroep. Al deze toppers waren werkmensen, handarbeiders, mannen die de handen uit de mouwen wisten te steken. En wij kleden ze. Als dat geen droomhuwelijk wordt !”

Het hoofdtornooi van de Blåkläder Darts Open (de Belgische manche van de PDC European Tour) begint op vrijdag 5 mei en kent zijn apotheose op zondag 7 mei. Dan weten we wie de Engelsman Dave Chisnall opvolgt op de erelijst. Op donderdag 4 mei vinden de Belgian Qualifiers plaats. De twee beste spelers van dit voorrondetornooi bemachtigen een plaats op de hoofdtabel van de Blåkläder Darts Open. Die hoofdtabel bestaat uit 48 spelers.

Net als dit jaar zullen ook voor de editie van 2023 alle wedstrijden van de Blåkläder Darts Open live te bekijken zijn op VTM2.

Blåkläder Darts Open

5 t.e.m. 7 mei 2023

This content cannot be shown due to your cookie settings. In order to access the content you need to update your settings and allow marketing cookies Here

Vind hier meer info >>> www.belgiandartsopen.be

Blåkläder Hoofdkantoor

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen

Openingstijden

Monday to thursday: 08.30 - 17.00

Friday: 08.00 - 15.00

Saterday and sunday: closed

Bezoekadres

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen

© 2023 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.