PROFILEER JE WERKKLEDINGEN ZET JE BEDRIJF OP DE KAART

UNITE YOUR TEAM

Laten we eerlijk zijn: we beoordelen elkaar op het uiterlijk van de kleding die we dragen. Het maakt niet uit of je een manager, profvoetballer of loodgieter bent – je moet er op je werk op je best uitzien. Zo werkt het, toch? Profileer je werkkleding en zet je bedrijf op de kaart.

Werkkleding ontwikkelen is waar wij, Blåkläder, het beste in zijn. En daarom hebben we een complete lijn voor professionals gemaakt die er als één team willen uitzien.

Het concept is eenvoudig en recht door zee: goedgeklede medewerkers creëren een sfeer van vertrouwen en professionaliteit die meer klussen naar uw bedrijf zullen brengen.

Met de collectie UNITE van Blåkläder zal het imago van je team medewerkers ver boven iedereen uitsteken. Net als dat je jouw bedrijf op de kaart zet!

UNITE YOUR TEAM!

Bewust kiezen van professionele werkkleding creëert vertrouwen, en vertrouwen betekent betere business. Dat is de reden waarom Blåkläder een deze collectie professionele werkkleding heeft ontwikkeld – UNITE – voor ieder bedrijf dat er als een team wil uitzien.

KLAAR VOOR HET ECHTE WERK?VIND EEN DEALER
UNITE CATALOGUSBLADER ONLINE DOOR DE CATALOGUS

Blåkläder Hoofdkantoor

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen

Opening hours

MA - DO: 08u30 - 17u00

VRIJDAG: 08u30 - 15u00

ZA - ZO: GESLOTEN

Bezoekadres

Wayenborgstraat 27 bus 2 (Zone C)

B-2800 Mechelen

© 2024 BLÅKLÄDER AB. All rights reserved.