Blåkläder legt focus op perfecte pasvorm op werkbroek voor vrouwen!

Blåkläder vertrouwde op de vele mogelijkheden die sociale media te bieden heeft en vroeg haar volgers of er belangstelling was voor een nieuw model dameswerkbroek. Het antwoord hierop was volmondig ja. Blåkläder heeft onlangs al een volledig assortiment dameswerkkleding gepresenteerd waarvoor kleding is ontworpen met de perfecte pasvorm voor vrouwen in alle soorten en maten.

Voor Blåkläder staat de interactie met eindklanten altijd centraal als het gaat om het ontwerpen van nieuwe kleding. Toen het concept van een nieuw model werkbroek begon, vormden we een hechte samenwerking met een aantal professionele vrouwen, wat resulteerde in een gloednieuwe damesbroek.

"Als eindklant heb je veel invloed op de ontwikkeling van onze werkkleding", zegt Peter Mönhage, Country Manager voor Zweden bij Blåkläder.

De feedback van mensen die dagelijks hard werken op verschillende werkplekken is belangrijk voor onze productontwikkeling en een inspiratiebron voor het team bij de ontwikkeling van een nieuw kledingstuk.

Blåkläder maakte van de gelegenheid gebruik en stuurde de broek naar een aantal vrouwelijke testpiloten over de hele wereld.

"Het zijn vaak die kleine, maar belangrijke details die worden aangepast als reactie op  feedback van testpiloten, en dit zorgt dat wij de hoge eisen van ontwerp en kwaliteit op de lange termijn kunnen vasthouden. We hebben vooral de pasvorm aangepast, maar ook de zakken voor een betere afstemming op het kledingstuk ", legt Rose-Marie Näsström, productontwikkelaar bij Blåkläder, uit. Door deze gewaardeerde feedback is de eindklant onze belangrijkste designer.

Door de informatie van de testpiloten konden we doorgaan met het ontwikkelen van een aantal kledingkenmerken om tegemoet te komen aan de voorkeuren van vrouwen voor functionele werkkleding. De broek is gemaakt van de populaire denim-stretchstof en heeft stretchpanelen voor ultiem bewegingsgemak en superieur comfort. Ook is deze voorzien van een elastische taille - een belangrijk designkenmerk in onze ambitie om kleding te maken voor verschillende lichaamstypen.

Bij Blåkläder vinden wij het kleden van vrouwen in dezelfde hoge kwaliteit als onze mannenkleding belangrijk. Daarom ligt onze nadruk niet op het onderscheidende ontwerpen, maar op het zorgen dat de kledingfunctie en pasvorm zijn afgestemd op elke vorm en maat van het vrouwelijk lichaam. De nieuwe werkbroeken zijn een grote stap in de vitale inspanningen om alle dragers dezelfde kansen te bieden als het gaat om werkkleding.

De Dames werkbroek X1900 Stretch (7990 1141 8999) is nu verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.


Voor meer informatie, neem contact op met:

Veerle Van Rompay, Marketing / VAS
E-mail: veerle.vanrompay@blaklader.com