We have updated our integrity policy. By continuing to use our website you agree to these terms and conditions. Read more about the integrity policy.

THE COOLEST CATALOGUE ON PLANET

De nieuwe coole catalogus van Blåkläder voor 2017 is klaar!
179 volledig nieuwe producten samen met betrouwbare en actuele klassiekers maken dit dé
catalogus van het jaar! Alle kledingstukken zijn voorzien van Blåkläder's unieke combinatie wat betreft functie, duurzaamheid, design en comfort.

U vindt in deze catalogus o.a. de langverwachte en uitgebreide investering in de Dames collectie en dit tussen de vele andere nieuwe items. De uitdaging en de drijvende kracht is om creatieve oplossingen te vinden om zo producten te kunnen aanbieden die de werkdag van een professional veiliger, eenvoudiger en comfortabeler maken, ongeacht het geslacht. Dit jaar richten we ons ook op de voeten van de eindgebruiker, van een nieuwe schoenencollectie tot aan hoe je je werkschoenen met een goede inlegzool personaliseert.

De cover van dit jaar wordt - zoals altijd - versierd door hardwerkende mensen in hun eigen werkomgevingen. Van deze catalogus zijn bijna 100.000 exemplaren in 9 verschillende talen en voor 18 verschillende landen gedrukt. Het is één van de breedste assortimenten op de markt als het gaat om werkkleding, met meer dan 12.000 artikelen, in 650 modellen in 200 verschillende materialen en 125 kleurvariaties.

U kunt de nieuwe catalogus bestellen op blaklader.com en deze zal binnenkort eveneens verkrijgbaar zijn bij Blåkläder-dealers in het hele land. Ook staat de catalogus online op de homepage van Blåkläder en op Facebook.

Blåkläder streeft altijd naar het naleven van de eisen van de gebruikers. Met deze visie komen ze met high-tech oplossingen, eerlijke productie, slimme logistiek en efficiënte distributie: correct gekleed, veilig en er goed uitzien zowel van binnen als van buiten. Dit garandeert iedereen die bouwt aan wat nog niet eerder is gebouwd, en werkt aan de ontwikkeling van de samenleving voor de toekomst, veilige en kwalitatief hoogwaardige werkkleding.