WIE ZIJN ONZE EERSTE TESTPILOTEN?

Onze eerste Testpiloten zijn geselecteerd, ditmaal uit Zweden, Denemarken & Nederland. Zij gaan onze nieuwe schilderswerkbroek voor vrouwen testen. De dames mogen de werkbroek een bepaalde tijd gebruiken en zullen daarna bij ons terugkomen met persoonlijke feedback op pasvorm, functionaliteit, design en duurzaamheid.

De belangrijke feedback van de Testpiloten is doorslaggevend en er zal rekening worden gehouden in de laatste aanpassingen voordat de schildersbroek in productie wordt genomen. Ons doel is om de broek te lanceren in de zomer van 2017.

WIE IS DE TESTPILOOT THERESE MARTELEUR? (SE)

Ik ben mijn eigen bedrijf in 2012 begonnen. Vanaf dat ik als schilder aan het werk ben is het vinden van goede werkkleding een probleem voor mij geweest. Ik heb altijd gekozen voor een kleine herenmaten, maar die hadden eigenlijk nooit een goede pasvorm. Het is voor mij echt belangrijk werkkleding draag! Het was dan ook vanzelfsprekend voor mij om me op te geven als testpiloot, want ik wil de toekomst beïnvloeden voor meisjes in de business. Ik was dan ook echt blij toen ik werd gekozen als één van de testpiloten!

"Ik vind de nieuwe schilderswerkbroek van Blåkläder echt fijn, hij heeft goede zakken met veel ruimte voor gereedschappen. Andere damesmodellen die ik heb uitgeprobeerd, hadden helemaal geen zakken. Ook de elastische taille van de werkbroek is fijn".
 

WIE IS DE TESTPILOOT ELISABETH MYHRMAN? (DK)

Ik werk als decoratief schilder en chauffeur voor bedrijven. Ik heb in de afgelopen jaren allerlei werkbroeken geprobeerd en ben erachter gekomen dat het erg moeilijk is om een geschikt model te vinden, ze zijn eigenlijk altijd te groot en te lang... Ik vind het super om als testpiloot betrokken te zijn en de helpende hand te bieden om zo een goede, duurzame, comfortabele en praktische broeken voor vrouwen te ontwikkelen!

"Ik ben erg blij met de broek! Hij zit comfortabel, knelt niets af en heeft een veel betere pasvorm rondom de heupen. Ik kan er lekker in werken en hij ziet er ook nog eens goed uit!”
 

WIE IS DE TESTPILOOT LIEKE BOS? (NL)

Ik werk nu bijna drie jaar als huisschilder en wil nog doorleren tot restauratieschilder. Ik heb altijd schildersbroeken gedragen, ontworpen voor mannen… De herenmodellen zijn mij veel te wijd rondom de benen, maar ik koop ze twee maten te groot, anders past de broek niet over mijn heupen en billen. Ik wist meteen dat ik Test Pilot wilde worden toen ik het bericht van Blåkläder op Facebook zag!

“De broekspijpen zijn altijd gigantisch wijd, omdat ik normaal gesproken de werkbroeken twee maten te groot koop. Deze dameswerkbroek  past me perfect!”

Volg onze Testpiloten op Instagram >>>


Voor meer informatie, neem contact op met:

Veerle Van Rompay, Marketing / VAS
E-mail: veerle.vanrompay@blaklader.com