HANSGROHE SUPERPRESTIGE

Met veel trots kunnen wij u meedelen dat Blåkläder een partnership is aangegaan met de Hansgrohe Superprestige cyclocross.

Het hoeft niet meer gezegd dat veldrijden één van de populairste sporten der lage landen is. Blåkläder verbindt zich graag met het karakter, de passie en de zware inspanningen die deze sport met zich meebrengt.

Onder het goedkeurend oog van Nederlands kampioen Mathieu van der Poel en tal van andere coryfeeën uit het veldrijden is op maandag 26 september in het Van der Valk hotel te Diegem de 35ste editie van de Superprestige voorgesteld.

Tijdens deze persconferentie ging er ook extra aandacht naar Blåkläder, dat met enige trots werd voorgesteld als nieuwe partner van de Superprestige.

Mathew Vandorpe, Country Manager voor Blåkläder Benelux wist daar te vertellen dat de organisatie van de Superprestige, net als Blåkläder, in zijn branche beschouwd wordt als een premium merk en dat Blåkläder zich graag verbindt met het karakter, de passie en de zware inspanningen die deze sport met zich meebrengt; “De extreme omstandigheden waarbij de renners moeten ploeteren door de modder, vaak in combinatie met guur winterweer, tonen veel gelijkenissen met de omstandigheden waarin de dragers van Blåkläder werkkleding moeten werken”, aldus Vandorpe.

De samenwerking met de Superprestige kadert ook in de marketingstrategie van Blåkläder om de merknaam middels nationale en internationale TV plus social media nog bekender te maken bij het grote publiek. Alle wedstrijden worden live op televisie uitgezonden en dankzij de ledboarding, banners, kleding organisatie, etc. op en rond het parcours zal de naam Blåkläder u de komende maanden zeker niet ontgaan!

Op 2 oktober vangt het nieuwe seizoen in het Nederlandse Gieten aan. Het Superprestige seizoen wordt afgesloten op zaterdag 11 februari 2017 te Middelkerke.

Op de website www.superprestigecyclocross.com kan u de volledige kalender 2016-2017 raadplegen.  


Voor meer info:

Andy Moens - Marketing Manager

Blåkläder Belgium, Braamstraat 103A, 2900 Schoten

andy.moens@blaklader.com