Stop pijnlijke knieën en blauwe plekken!

Shorts zijn in de zomer voor veel vakmensen een populaire keuze. Het laatste nieuws van Blåkläder, de elastische kniezakken van CORDURA®-stretch, zijn ontwikkeld om gekneusde en pijnlijke knieën te voorkomen tijdens het korte broeken-seizoen.
 
Vakmensen zijn taai, een eigenschap die nodig is voor een baan met veel ongemakkelijke werkposities. Blåkläder levert voortdurend innovatieve producten die het dagelijkse werk van vakmensen kunnen verbeteren. Dit geldt zeker ook voor de nieuwste productlancering - de flexibele en elastische kniezakken uit CORDURA®-stretch!
 
Veel professionals werken in het zomerseizoen het liefst in korte broek of lichtgewicht kleding die maximale bewegingsvrijheid biedt. De combinatie van shorts en knielende posities zorgt vaak voor geschaafde en overbelaste knieën.
 
De nieuwe Blåkläder kniestukzakken van CORDURA®-stretch zijn ontworpen in een soort van buisvorm waardoor je ze gemakkelijk over je knieën kan schuiven wanneer nodig. Het product is geïnspireerd door de sport-kniebraces van stretchmateriaal en heeft hetzelfde vloeiende ontwerp en bewegingsvrijheid. Zoals men van de echte Blåkläder-spirit verwacht hebben we het product ook aan extreme duurzaamheid- en kwaliteitstesten onderworpen. Bovendien heeft de kniezak een luchtige meshmateriaal aan de achterkant voor extra ventilatie en dankzij het elastische materiaal zit hij strak over de knie. De kniebeschermerzak kan aan de bovenkant afgesteld worden met klittenband, wat in combinatie met het materiaal voor een perfecte pasvorm zorgt voor alle gebruikers.
 
De nieuwe kniezakken van Blåkläder zijn gecertificeerd in combinatie met kniebeschermers 4027 en 4057 en worden geleverd in 3 maten. Aanbevolen prijs in de winkel is € 24,90 ex. btw.


Voor meer informatie, neem contact op met:

Veerle Van Rompay, Marketing / VAS
E-mail: veerle.vanrompay@blaklader.com